Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 214 1217

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ

Καλώς ήρθατε, στο γειτονικό σας κομμωτήριο σκύλων στο Γαλάτσι.

Για εμάς, το να είσαι φιλικός σημαίνει να προσεγγίζεις κάθε κούρεμα σκύλου με την υπομονή και τη συμπόνια που θα θέλαμε να δείχνει κάποιος άλλος και στα τετράποδα μέλη της δικής μας οικογενείας. Για μερικούς σκύλους, η περιποίηση τους μπορεί να είναι μια απίστευτα αγχωτική εμπειρία, ένα παραπάνω χάδι ή μία φιλική προδιάθεση είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στο κομμωτήριο σκύλων μας στο Γαλάτσι όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας και είμαστε υπερήφανοι που είναι φιλικά τόσο ως προς το κατοικίδιο σας όσο και ως προς το περιβάλλον.

Ο καλλωπισμός σκύλων και το grooming είναι μία πολύ ιδιαίτερη υπόθεση και είναι σίγουρα λίγοι αυτοί που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Οι groοmer μας διαθέτουν πολυετή πείρα και αναλαμβάνουν κουρέματα σκύλων κάθε φυλής. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουν απλό κούρεμα με μπάνιο, κούρεμα σκύλου με ψαλίδι, κούρεμα γάτας και πλύσιμο σκύλου καθώς και ό,τι άλλο επιθυμείτε κατόπιν συννενόησης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κομμωτηρίου μας τα ζωάκια δεν υπόκεινται σε αναισθησία/ηρέμηση κατά την διαδικασία, αντίθετα επιβραβεύονται ώστε να εξοικειώνονται με τον χώρο και με το grooming.

Ψάχνετε κομμωτήριο σκύλων σε Λαμπρινή, Ριζούπολη, Φιλοθέη, Κυψέλη, Νέα Χαλκηδόνα;

Επισκεφθείτε μας στην Λεωφόρο Γαλατσίου 27 και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε τόσο εσάς όσο και τον τετράποδο φίλο σας!

Συμβουλή:

‘’Αν μόλις αποκτήσατε νέο μέλος στην οικογένεια σας ένα κουταβάκι φροντίστε να του δώσετε την ευκαιρία από μικρή ηλικία να προσαρμοστεί και να είναι μία ευχάριστη εμπειρία η περιποίηση του.’’

Ενδιαφέρεστε για καλλωπισμό, κούρεμα ή μπάνιο του σκύλου σας;

Καλέστε μας στο 210-2281272 και κλείστε το συντομότερο ραντεβού.

Οι τιμές στο κομμωτήριο σκύλων ποικίλουν και βασίζονται ανάλογα με τον χρόνο που θα διαρκέσει η περιποίηση, το μέγεθος του, την κατάσταση που βρίσκεται το σκυλάκι και τι ακριβώς επιθυμείτε να προσφέρουμε. Μπορείτε πάντα να έρθετε μια βόλτα από το κατάστημα μας και να σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γαλατσίου 27-29, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 2281272

Δευτέρα -Τετάρτη:  9 πμ – 3:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9 πμ – 8:30 μμ
Σάββατο :  9 πμ – 3:00 μμ